10.3.19

INICI


BON DIA I BONA HORA


alegria !En l'aventura que és la vida,
faci bona o mala mar

CONSCIÈNCIA, PACIÈNCIA, AMOR, KORATGE I BONUMOR
sempre i en tot lloc ens seran guia.

Especialment ara que el Kronabirus ho està qüestionant tot.
Aquesta és una gran oportunitat per canviar en positiu.


Sóc Kliment Olm, mestre de res, aprenent de tot... un més entre milions, un somni entre somnis. Pols d'estels. Un ésser humà com tu, entre calmes i tempestes navegant la vida.

El 1986 vaig iniciar el projecte Terraíndia-Rocaviva. (Rocaviva és una part de Terraíndia). Entre la Cerdanya i l'Alt Urgell, és un laberint de senders amb més de 600 roques treballades. L'any 2010 fou declarat Bé Cultural pels respectius Consells Comarcals. El 2013 vaig ser forçat a marxar-ne i no hi he pogut tornar. N'explico el com i el perquè a la pestanya "Document obert". Fent del problema virtut, a
mb voluntat de despertar consciències, és també un clam contra la barbàrie... i voldria ser exemple de resiliència.

També hi he penjat  tres llibres, escrits ja fa anys... (Dos d'ells publicats per l'Editorial Setzevents i un d'autoedició). Mai més els he rellegit. Són com esborranys, obra d'aprenent. Són una crida a  reactivar  potencials endormiscats, latents en cadascú i en tots... Per així entre tots, evitar la catàstrofe que s'anuncia i poder anar generant un món millor.

Persones, país, humanitat, vivim moments crucials. El Kronabirus, sacsejant-ho tot, obre una gran oportunitat. Fa evident que necessitem un canvi de paradigma. Passar de l'estresant, perillós, sovint letal egoisme que ens contamina, emmalalteix i fa infeliços, a una vida personal i col·lectiva més desperta, ecològica, realitzada i feliç. Necessitem urgentment cultivar altruisme-consciència-saviesa. Mobilitzar-nos per tal que prevalguin sobre la inconsciència i la barbàrie, que amenaça destruir-ho tot.

Per superar les condicions que ens retallen les ales, i els perills que com a persones i com a pobles ens amenacen, necessitem educar-nos i educar en valors humans. En plena crisi global, cultivar-los cada dia és més necessari que mai.

Els canvis comencen en cadascú, obrint cor i ment, convertint els obstacles en graons per elevar-nos, vers una humanitat més justa, pacífica, creativa i saludable, capaç d'encarar amb lucidesa i coratge, els reptes i problemes que des d'àmbits molt diversos es plantegen i que ens afecten a tots.


ara és l'hora
NECESSITEM CONSCIENCIAR-NOS
Canviar de mentalitat
Assumir un canvi de paradigma


Reactivar els propis potencials, la pròpia màgia, és pas primer,
 llum poderosa i medicina per mil mals.

Practicar valors humans genera felicitat.
Faci bo o mal temps, dona, home, ric o pobre, sa o malalt,
cada dia és oportunitat per practicar.


Amb consciència-paciència-amor-koratge i bonumor,
cadascú des del seu lloc i a la seva manera, 
entre tots ho  podem fer.

Obrint la ment, el cor, les mans... elevant l'esperit

sempre endavant cap a més llum
Aquest símbol defineix l’essència de Terraíndia-Rocaviva.

L’ull és consciència, presència, vida... El cor significa amabilitat, amor, fraternitat, compassió... La mà, acció lúcida, sàvia i coherent... L’estel simbolitza elevació, llibertat... i també esperit, ideal, guia... Per saber-ne més:

www.rocaviva.cat 
rocavivaart.blogspot.com